Smets & zonen

...omdat kwaliteit vooraan staat

  • Augmenter la taille
  • Taille par défaut
  • Diminuer la taille
Home Wie zijn wij?
There are no translations available.

 

Wij zijn een familiebedrijf gestart als maalderij te Testelt en met der jaren meer en meer gegroeid tot een dynamische firma gespecialiseerd in bakkerij- en horecapapierwaren. Dankzij de verscheidene relaties, vastberadenheid, vertrouwen en doorzettingsvermogen van de familie Smets en ons team kunnen wij U een waaier aan verpakkingsmateriaal voorstellen en een goede service garanderen.

 

 

Wij leveren uitsluitend aan groothandels, industriële bakkerijen en horecazaken.

 

Wij zijn o.a. ook de exclusieve invoerder van de VIVA FRESH (verfrissingdoekjes). Deze zijn van groot belang en onmisbaar tijdens het mosselseizoen. De Viva Fresh kan ook particulier aangekocht worden.

 

 

                                                                                                                

 

Ons ruim assortiment voor BAKKERIJ omvat allerlei bakvormen, Muffin tray systemen, vetvrije en vetwerende cuvetten, vetvrije en witte taartranden, polypropyleen zakjes,  polypropyleen rondellen en vellen, ballotin’s, gebaks-, venster- en cateringsdozen, gebaksschalen, gouden schotels, taartkarton, goudkarton, kartonnen borden, smeraldo's, kassarollen, taartmedailles, plastieken broodzakken in verschillende kwaliteiten en seizoensgebonden artikelen (Moederdag, Pasen, Kerst). NAAMBEDRUKKING is onze specialiteit en dus ook mogelijk op allerlei artikelen.

 

Ons ruim assortiment voor HORECA omvat onze exclusieve Viva Fresh in twee soorten: de Viva Fresh met katoenen doekje, de Viva Fresh met non-woven doekje en de kleine Viva Fresh Lemon met citroendoekje, hygiënepapier, facial tissue, placemats, traymats, schotelpapier, coasters, druppelvangers, servetten, tafellakens, bestekzakjes, rietjes, kassarollen, BTW-boekjes, theelichtjes, microgolf cups, tandenstokers, kaasvlaggetjes en seizoensgebonden artikelen (Moederdag, Pasen, Kerst). NAAMBEDRUKKING is ook mogelijk op allerlei artikelen.

 

Indien er nog vragen zijn, aarzel niet ons te contacteren, wij staan graag tot Uw dienst.